Ice Cube

  

ICE CUBE [US]


Drygt 20 år efter det att N.W.A skrev musikhistoria med sitt legendariska andra album ”Straight Outta Compton” är Ice Cube fortfarande lika förbannad.

Somliga saker mjuknar helt enkelt inte med åren. Något Ice Cube bevisade då han förra året besökte Sverige för första gången på 15 år. Publiken blev helt knockade. Och kort därefter delade Ice Cube ut nästa smocka, då han släppte nya skivan ”Raw Footage”.

Och nu har en av hiphopens mest träffsäkra sanningssägare laddat upp för att återigen ge den svenska publiken ordentligt på käften.

Efter att under ett antal år ha fokuserat mer på Hollywoodkarriären och trevliga familjefilmer än musiken har Ice Cube plockat fram sitt riktiga jag igen och på allvar återvänt som rappare.

Strax innan Hultsfred 09 fyller O’Shea Jackson, som är Ice Cubes riktiga namn, 40 år. Och sällan har väl en 40-åring, med drygt 20 succéår bakom sig, varit mer förbannad på situationen i världen.

Så räkna med en av årets absolut tyngsta svenska festivalspelningar, då killen som var med och satte fart på allting dyker upp på Hultsfred. 


Rekommenderas för dig som:

...gillar hiphop.
...är peppad på att se en riktig legend.
...vill ha en smak av South Central.


Kolla även in:

- LUDACRIS
- KARTELLEN
- MADCON
- MOHAMMED ALI
- INVINCIBLE


Ice Cube – Do Ya Thing:

 

© 2010 Rockparty | Kontakt | Om webbplatsen Rockparty mot nazism

Popkollo Gyro Campus Hultsfred