Regina Spektor

  

REGINA SPEKTOR [US]


Så personlig, så energisk, så unik. Och framför allt - så underbar!

Efter indieframgångarna med albumet ”Soviet Kitsch” och den sanslöst vackra singeln ”Us” fick rysk/amerikanska Regina Spektor sitt ordentliga genombrott med 2006-års guldsäljande superskiva ”Begin To Hope”.

Genom att blanda finstämda melodier och plötsliga musikaliska infall med hopp, förälskelse, kärlek, längtan, humor, lek och gravallvar har Regina Spektor verkligen lyckats mutat in sig som en av 00-talets absolut mest spännande och imponerande artister.

Som om det vore den enklaste sak i världen lyckas Spektor gång på gång paketera alla känslor som bubblar inom henne och förmedla dom till sin publik i slitstarka favoritlåtar som ”Samson”, ”Fidelity”, ”On The Radio”, ”Better” och ”That Time”.

Och om Regina Spektor är suverän på skiva så är hon ännu mer lysande live.

På papperet beskrivs hon kanske som en pianoburen singer/songwriter. Men i verkligheten så är hon en känslosam entertainer, en energisk urkraft och helt enkelt en av världens bästa liveartister.

För tillfället är Regina i studion och jobbar med sitt kommande album. Så du kan räkna med att få höra en del nya Spektorfavoriter då hon dyker upp på Hultsfred i sommar för sin första Sverigekonsert på nästan två år.

Missa inte.


Rekommenderas för dig som:

...gillar pop och singer/songwriter.
...går igång på egensinne.
...vill se en rent briljant liveartist.


Kolla även in:

- ANNA TERNHEIM
- LARS WINNERBÄCK
- LENKA


Regina Spektor - Laughing With:

 

© 2010 Rockparty | Kontakt | Om webbplatsen Rockparty mot nazism

Popkollo Gyro Campus Hultsfred