The Berndt

  

THE BERNDT [S]


The Berndts musik står med benen någonstans mellan pop och punk. Musiken är hetsig och egensinnig - med sing-along refränger och lekfulla melodier, som riktigt klistrar sig fast. När The Berndt går på scenen lämnas ingen oberörd!

2008 släppte de EP:n ”…Walk” som fick fina recensioner och spelades flitig i P3. I vår tog de saken i egna händer i en härlig gör-det-själv-anda.

Tillsammans med producenten, artisten och vildhjärnan Dieter Schöön började de snickra ihop en fullängdare med ett knippe helt färska låtar, som släpps på det egenstartade bolaget ”Pop Hat Music”.

The Berndt är ett galet liveband med mycket körer, konstiga takter och skruvade synthar som gjort sig ett namn på västkusten. Men det är inte bara västkusten som fått sig en dos, de har spelat runt i hela Sverige och gjorde förra året en bejublad spelning på Arvikafestivalen - ditröstade av svenska folket!

Börja peppen redan nu med att kolla in deras videodagbok och live-klipp från vårens turné!

The Berndt kommer till Hultsfred med nytt material och vi kan förvänta oss en sprakande show med blinkande bokstäver och ballonger! Fyll på vattenflaskan – det kommer behövas! 


Rekommenderas för dig som:

...diggar poppunk.
...vill se ett grymt liveband.
...gillar att släppa loss.


Kolla även in:

- SHOTGUN CRACKERS
- KILLERCHAPS


The Berndt - Leave Our Name Alone (live):

 

 

 

 

 

Web HEMSIDA

MySpace MYSPACE

Ginza KÖP HOS GINZA

Spotify  ---

Last.fm LAST.FM

YouTube YOUTUBE

Press2play  --- 

© 2010 Rockparty | Kontakt | Om webbplatsen Rockparty mot nazism

Popkollo Gyro Campus Hultsfred