The Killers

  

The Killers


Vi frågade er vad ni helst av allt ville se på Hultsfred 09. Och svaret var det samma som bandet vi helst av allt ville boka i år – The Killers!

Det som föddes när Brandon Flowers och Dave Kuening möttes i Las Vegas 2002 och bildade The Killers förvandlades två år senare, efter att även Mark Stroermer och Ronnie Vannucci anslutit till bandet, till en världsangelägenhet.

Redan innan debuten ”Hot Fuss” släpptes 2004 hade det vuxit fram en enorm hype kring The Killers. Men för en gångs skull överträffade verkligheten hypen.

”Hot Fuss” var ett strålande album. Och efter att ha sålt sanslösa 3x platina i USA och 4x platina i Storbritannien var The Killers plötsligt ett av världens populäraste band.

Två år senare slog The Killers-febern till igen, då bandet presenterade supersingeln ”When You Were Young” och albumet ”Sam’s Town”.

Efter 2007-års samlingsskiva ”Sawdust” gick The Killers på knock out förra året.

Beväpnade med spår som ”Human”, ”Spaceman”, ”I Can’t Stay” och ”Neon Tiger” såg dom till att deras tredje studioalbum ”Day & Age” överträffade varenda upptrissad förväntning.

Skivan röstades även fram till årets bästa album av Rolling Stones läsare.

Nu kommer The Killers till Hultsfred för deras första riktigt stora Sverigespelning någonsin. Och det blir enda chansen att se bandet live i Sverige i sommar.


Rekommenderas för dig som:

...gillar sjukt starka låtar.
...vill se ett av världens bästa band.
...är en människa, snarare än en dansare.


Kolla även in:

- KINGS OF LEON
- FRANZ FERDINAND
- KLAXONS


The Killers - Spaceman:

 

© 2010 Rockparty | Kontakt | Om webbplatsen Rockparty mot nazism

Popkollo Gyro Campus Hultsfred