Killerchaps

  

KILLERCHAPS [S]


Du hade tänkt stanna hemma. Men några polare övertalar dig till en ”lugn” utekväll. Och det är upptakten till den vildaste kvällen i ditt liv.

Dagen efter vaknar du upp mitt i din efterfeststökiga lägenhet. Tydligen har du använt din beggade skinnjacka som sovsäck.

Munnen är igentorkad. Och skallen är det enda som värker mer än dina överarbetade dansmuskler. På golvet bredvid dig ligger papperet om att du precis har blivit vräkt. Själv minns du inte ett dugg.

Om den utekvällen skulle sammanfattas med ett enda svenskt band, så vore det bandet Killerchaps. Det handlar om otyglad indierock, som hela tiden befinner sig bara ett par millimeter från att gå över styr.

Efter två album släppta på Adore Music är Killerchaps nu aktuella med singeln ”No One Knows Your Name”.

...och om du inte vill kännas vid tunga utekvällar kanske bandets egen sammanfattning passar bättre, då det hävdar att dom låter som "dåligt väder på en perfekt planerad semester”.

Dessutom har Killerchaps utlovat ”musikaliska Smålandsrullar, som sträcker sig från Punkträsket hela vägen till husvagnscampingens bekvämligheter” då de kommer till Hultsfred i sommar. 


Rekommenderas för dig som:

...gillar rock.
...är svag för brittisk slyngelmentalitet.
...någon gång känt yrsel till ”Motown Blood”.


Kolla även in:

- FRANZ FERDINAND
- MANDO DIAO
- THE FEDERALES


Killerchaps - Knee High Water:

 

© 2010 Rockparty | Kontakt | Om webbplatsen Rockparty mot nazism

Popkollo Gyro Campus Hultsfred